Nieuws

Toornstra: “Met het vertrouwen in de trainer is niets aan de hand”

on

Na Advocaat en Berghuis verscheen ook nog Jens Toornstra voor de camera van RTL 7. In gesprek met verslaggever Sacha Visser liet de middenvelder van Feyenoord weten dat Feyenoord het in zijn ogen niet verdiende om te winnen vandaag. “Zij wilden het veel grager dan wij en ik weet ook niet wat ik moet zeggen”, aldus Toornstra.

“Er gaat zoveel mis, we spelen veel slordige ballen, maar dat is al het verhaal van meerdere weken. Dat is waar zij op wachten. Dat wisten we.” Toornstra wilde verder kwijt dat hij, ondanks dat hij op een andere positie staat dan normaal, dat hij ook niet echt tevreden is over zijn eigen spel. Toornstra wilde verder niet ingaan op zijn eigen spel. Jens vond het een collectief falen van zijn ploeggenoten.

De middenvelder van Feyenoord gaf nogmaals aan dat hij zeer teleurgesteld is en dat het vizier nu verder moet, maar dat dat momenteel erg lastig is.

Verslaggever Visser had eerder op de avond van Advocaat te horen gekregen dat wanneer de trainer geen vertrouwen meer in de spelersgroep zou hebben of wanneer de spelers geen vertrouwen meer in de trainer zouden hebben, dat hij dan zou opstappen. Visser wilde van Jens weten of de spelers nog wel vertrouwen in Advocaat hebben. Toornstra liet hierop weten dat de spelersgroep nog alle vertrouwen heeft in de kleine generaal.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply