Nieuws

Toornstra kan oliebollen winnen: “Kom ze maar brengen”

on

Feyenoord boekte donderdagavond een eenvoudige 4-1 zege op VVV-Venlo. Het was de vijfde overwinning op rij voor de Rotterdammers. Jens Toornstra ziet dat de Feyenoord-trein op stoom is.

“Ik hoop dat hij niet meer stopt. We hebben een iets mindere periode gehad, maar de laatste tijd spelen we ook weer goed”, zegt Toornstra in gesprek met VoetbalPrimeur. “Volgens mij hadden we tachtig procent balbezit in de eerste helft, dan doe je het gewoon goed.”

Feyenoord speelt voor de winterstop nog tegen FC Emmen (uit), Fortuna Sittard (thuis) en ADO Den Haag (uit). Het is de vraag hoeveel punten dat gaat opleveren. “Negen, daar gaan we vanuit”, stelt Toornstra. “We hebben het gat naar boven weten te verkleinen. Dat willen we minimaal vasthouden en misschien nog wel kleiner maken. Daar moet je wel alles voor winnen.”

Toornstra is zeker van zijn zaak. Mocht Feyenoord in zijn missie slagen, dan kan de middenvelder verse oliebollen tegemoet zien. “Dat is een goede deal. Kom ze maar brengen, die komen wel op.”

KLIK HIER VOOR HET FRAGMENT MET INTERVIEW

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou