Nieuws

Toornstra: ‘Ik heb zelf voorgesteld om me op de bank te zetten tegen Vitesse’

on

Met zijn veertiende treffer van het seizoen opende Jens Toornstra zondagmiddag de score voor Feyenoord tijdens het thuisduel met FC Utrecht. Het doelpunt van de middenvelder viel vlak na een moeizame eerste helft. De opluchting was dan ook groot in De Kuip, merkte Toornstra. .

“Opluchting is het goede woord. Het was een goed moment om te scoren”, zei de Oranje-international na de wedstrijd tegen FOX Sports. “Ik heb Nicolai Jörgensen extra bedankt. Hij legde hem perfect klaar, het paste precies. Ik had de keeper al gezien, al kon de uitvoering wel wat beter. Maar ik ben blij met mijn doelpunt.”

.

Een opvallende statistiek: alle doelpunten die Toornstra dit seizoen maakte, vielen in De Kuip. “Ik heb zelf voorgesteld om me op de bank te zetten tegen Vitesse, haha”, aldus Toornstra bij het horen van die statistiek.

.

Feyenoord is kampioen als het nog drie zeges boekt. Van zenuwen is geen sprake in de selectie, stelt de rechtspoot. “In de kleedkamer zijn we vrij rustig. Maar je hebt ook met factoren als supporters en media te maken. Daar moeten we ons vanaf sluiten.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login