Nieuws

Toornstra: ‘Ik heb er zin in’

on

Feyenoord kan na de winterstop niet nog even op de lauweren rusten. FC Twente is in De Kuip de eerste tegenstander. De Rotterdammers dienen er dus direct te staan, weet ook middenvelder Jens Toornstra.

“Het is wel lekker om zo te beginnen. Ik heb er zin in”, begint Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. Feyenoord staat derde, met twaalf punten achterstand op koploper PSV en zal als jager aan de tweede seizoenshelft beginnen. De verwachtingen zijn desondanks hoog, ook omdat Feyenoord in de Europa League goed presteerde. “Dat brengt verwachtingen mee voor de tweede seizoenshelft, dat goede gevoel willen we meenemen. Alles draait om zondag”, weet Toornstra. “Een goede voorbereiding in Dubai tijdens het trainingskamp is voor niks geweest, als je verliest. We beginnen in ieder geval fris.”

De middenvelder is weer terug van een blessure, die hij voor de winterstop opliep. “Ik schrok wel, maar het herstel ging sneller dan ik verwachtte. Ik heb twee wedstrijden gemist, maar ben er weer.” Toornstra heeft zich moeiteloos aangepast bij Feyenoord, ook op een voor hem ‘vreemde’ positie.

“Het is inderdaad sneller gegaan dan ik had verwacht. Ik speel mijn wedstrijdjes en wil de goede lijn van voor de winterstop doortrekken. Ik moet zeggen dat deze positie mij bevalt. Ik krijg veel vrijheid, maar kan nog meer het spel maken en beslissender zijn.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8651.PNG

You must be logged in to post a comment Login