Nieuws

Toornstra: ‘Gevoel dat we als team gegroeid zijn’

on

Met een 2-0 overwinning op Fortuna Düsseldorf sloot Feyenoord het trainingskamp in Oostenrijk af. Maar belangrijker is misschien wel het goede gevoel dat de selectie overhoudt aan de week. “Ik heb het gevoel dat we als team dichter naar elkaar gegroeid zijn”, zegt Jens Toornstra tegenover RTV Rijnmond.
“Het is altijd lekker om van Duitsers te winnen”, beaamt Toornstra. “We hebben goed gespeeld, al moeten we de kansen nog wel beter benutten. Helemaal straks in de competitie.” Rick Karsdorp is het eens met z’n ploeggenoot. “Op de trainingen zie je ook dat iedereen heel fel is, maar dat kwam er vandaag in de wedstrijd ook uit. Ze liepen veel en dan is het lekker dat je het trainingskamp op zo’n manier kan afsluiten.”
Toornstra speelt in de oefenwedstrijden op het middenveld. Na een jaar als veredelde rechtsbuiten is hij blij met zijn nieuwe rol. “Het is fijn voor mij om op die positie te spelen. Voor mezelf wilde ik mij dit seizoen ook op het middenveld richten. En aan de opstelling van de trainer te zien, wil hij dat gelukkig ook.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login