Nieuws

Toornstra en El Ahmadi roepen op tot kalmte

on

Na afloop van FC Utrecht-thuis (2-0 winst) waren Jens Toornstra en Karim El Ahmadi het roerend met elkaar eens: Feyenoord moet zich niet gek laten maken.
.

El Ahmadi – die bij de afwezigheid van Dirk Kuyt de aanvoerdersband droeg – speelde met wat pijntjes. ,,Ik had wat last van mijn schaambeen, richting mijn lies. Hoe langer de wedstrijd duurde, hoe meer pijn ik kreeg. Maar in deze fase ga ik er echt niet uit, ik wil alles meemaken”, sprak hij bij FOX Sports.
.

Want dat Feyenoord nu wel érg dicht bij het kampioenschap is, dat kon ook hij niet ontkennen. ,,Al heb ik van de week (na de 2-2 bij PEC Zwolle, red.) ook andere dingen gehoord. Maar we laten ons niet gek maken. We staan nu al 31 rondes bovenaan, laten we hopen dat dat aan het eind van de rit ook zo is.”

.

Dat laatste zei ook Toornstra. ,,We zijn nu zó ver gekomen, nu willen we het afmaken ook. In de kleedkamer is het vrij rustig. Maar er zijn ook andere factoren, zoals de supporters en de media. Aan ons de taak om ons daar zo veel mogelijk van af te sluiten.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login