Nieuws

Toornstra droomt over plaats drie of twee “Het is niet heel reëel op dit moment, maar je moet blijven dromen”

on

Tenslotte verscheen ook nog Jens Toornstra voor de camera’s van ESPN. “Ik kan me voorstellen dat je niet warm bent geworden van deze wedstrijd. Het was niet goed van onze kant, maar we hebben wel als team gestreden. Ik denk dat het belangrijk is, dat we hebben gewonnen, maar het spel was niet goed.”

Op de vraag van verslaggever Willaert of Toornstra het tactisch plan van de trainer goed vond, antwoordde de middenvelder: “Ik denk dat het plan goed was, maar de uitvoering minder. Het liep niet, we waren te slordig en Fc Utrecht wachtte onze fouten. Die maakten we te makkelijk waardoor zij gevaarlijk werden. Na en kwartier besloten we ons systeem om te gooien en weer 4-3-3 te spelen. In de tweede helft kwam Sinisterra erbij en konden we meer vanuit onze eigen kracht spelen.”

Christian Willaert wilde weten wat nu het plan van Feyenoord is de komende wedstrijden. Toornstra: “Feit is dat we het liefst geen play-offs spelen en gewoon Europees halen. Natuurlijk ben je met de teams om je heen bezig, maar je moet natuurlijk met je eigen wedstrijd beginnen, die moet je winnen. Vandaag hebben we de eerste stap gezet en hopelijk kunnen we die lijn doortrekken. Aanhaken en hopelijk nog verder omhoog kijken.” Toornstra droomt zelfs al over plek drie of twee: “Het is niet heel reëel op dit moment, maar je moet blijven dromen.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply