Nieuws

Toornstra: ‘De beleving zou voorafgaand aan elke wedstrijd hetzelfde moeten zijn’

on

Jens Toornstra wil geen excuses horen over het drukke schema van Feyenoord. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder staat met de Rotterdammers in de tweede ronde van de KNVB-beker tegenover Go Ahead Eagles. Daarin moet de negatieve reeks worden doorbroken.

De laatste duels tegen Willem II, Sevilla en Ajax werden verloren. “Zondag zag het er tegen Ajax voetballend heel goed uit, maar dat begon met z’n allen keihard werken om de tegenstander onder druk te zetten. Die combinatie ligt me wel”, aldus Toornstra in Metro.

Hij wil dan ook niets weten van excuses. “We mogen ons in ieder geval niet verschuilen achter het drukke schema. Donderdag speelden we nog een zware Europese uitwedstrijd tegen Sevilla en een paar dagen later legden we alweer een goede wedstrijd op de mat tegen Ajax. Conditioneel zit het dus wel goed.”

Mentaal zou er wel winst te behalen zijn. “De beleving zou voorafgaand aan elke wedstrijd hetzelfde moeten zijn, maar er komt nu eenmaal iets extra’s los als zo’n club bijvoorbeeld tegen Feyenoord speelt. De spelers zijn extra gemotiveerd en de supporters een stuk enthousiaster, dat zal bij Go Ahead niet anders zijn. Ik ben in mijn loopbaan nog niet verder gekomen dan de kwartfinale, daar wil ik nu wel eens overheen.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8276.PNG

You must be logged in to post a comment Login