Feyenoordinbeeld

Toornstra achteraf blij dat transfer naar Hoffenheim er niet kwam

on

Een klein jaar geleden zat Feyenoord in een gigantische dip. In de Eredivisie verloor de Rotterdamse club de ene na de andere wedstrijd. Jens Toornstra zat op de bank en dacht na over een transfer. Inmiddels is de 27-jarige middenvelder blij dat hij destijds niet is vertrokken uit De Kuip. .

Net als Toornstra zaten ook Lex Immers en Colin Kazim-Richards op de bank. In de kleedkamer was het onrustig. “Er was niet echt een moment dat het brak in de kleedkamer. Dat was niet de oorzaak. Als ik naar mij en Lex kijk, waren we allebei op zoek naar iets anders. Ik baalde er goed van, dan zit je ineens op de bank en kom je niet aan bod”, vertelt Toornstra in Voetbal International. 

.

“Je voelt je niet belangrijk. Ik wist niet hoe dat moest, had zoiets nog nooit ervaren. Dan maar weg, dacht ik. Niet dat ik dat leuk vond”, vervolgt de oud-speler van FC Utrecht en ADO Den Haag. “De club weigerde mee te werken aan een transfer naar Hoffenheim. Die nee was eigenlijk best prettig. Op de een of andere manier kreeg ik toch het gevoel van belang te zijn. Een paar weken later kwam dat ook uit en mocht ik weer meedoen.”

.

Bron; Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login