Nieuws

Toekomst Hansson onzeker, verhuur is wederom mogelijk

on

Technisch manager Sjaak Troost laat in gesprek met Voetbal International weten dat Feyenoord in de voorbereiding gaat kijken of Emil Hansson (20) zal worden toegevoegd aan de eerste selectie van de Rotterdammers óf dat hij wellicht verhuurd gaat worden aan een andere Eredivisie-club.

De jonge Zweed was dit seizoen één van de grote uitblinkers bij RKC Waalwijk. Feyenoord is blij met de ontwikkeling van Hansson. “Je hebt verschillende soorten talenten. Sommigen moet je bij de oren pakken en sommigen moet je geleidelijker brengen. Die hebben meer tijd nodig, die moeten zich lekker in de luwte kunnen ontwikkelen. Hansson behoort tot die laatste groep. Emil heeft wel de leeftijd dat hij iedere week moet spelen”

“Gewoon zonder druk en veel minuten maken. Uiteindelijk moet zo’n speler dan klaar zijn om in een heksenketel te spelen, om in een elftal te spelen dat moet winnen.” Aldus de technisch manager van Feyenoord.

Hansson heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2020. Bij RKC Waalwijk scoorde Emil vorig seizoen 12 doelpunten en gaf hij 11 assists. 

Aanbevolen voor jou