Nieuws

Timmer: “Senesi moet dé leider van Feyenoord worden voordat hij vertrekt”

on

Henk Timmer zat vanmorgen bij het FoxSports programma ‘Goedemorgen Eredivisie’ en vertelde voor de camera’s van het praatprogramma dat hij niet verwacht dat Marcos Senesi deze transferwindow nog zal vertrekken.

De zaakwaarnemer van Senesi liet weten dat Napoli nog steeds geïnteresseerd is in de Argentijnse verdediger, maar Timmer ziet Marcos nu niet meer vertrekken, behalve als er echt hele gekke bedragen geboden worden.

Henk Timmer: “Senesi heeft zich aardig ontwikkelt, hij doet het heel goed. Ik denk dat als Senesi nu weg zou gaan, dat het bij Feyenoord achterin echt wel een probleem wordt. Ik heb Marcos geadviseerd om dit seizoen bij Feyenoord af te maken, dan word je nog beter. Hij moet dé leider worden van Feyenoord en daarna moet je de stap maken naar de club, waar je ook daadwerkelijk een stap maakt en niet nu kiezen voor het geld in pak ‘m beet Rusland.”

Er zouden ook zo’n drie a vier Russische clubs in de Argentijn geïnteresseerd zijn. Timmer heeft geadviseerd om dit niet te doen. De verdediger wil op termijn uitkomen voor het Argentijns elftal en daar zou de stap via Rusland niet in passen, aldus de oud-keeper van Feyenoord.

Timmer benadrukte : “Senesi moet er alles aan doen om dé leider van Feyenoord te worden, zodat hij daarna kan vertrekken naar een hele grote club. Dat is goed voor Senesi zelf én heel goed voor Feyenoord.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login