Nieuws

Timmer in FC Rijnmond: ‘Clubs komen vanzelf voor Feyenoord-verdediger Senesi’

on

Timmer is naast spelersbegeleider ook betrokken bij de zaken van Stam. Na dit seizoen zal Dick Advocaat als hoofdtrainer bij Feyenoord vertrekken. Sinds afgelopen weekend gaat het sterke gerucht rond dat Slot de nieuwe eindverantwoordelijke in De Kuip zal worden.

Feyenoord verloor tot nu toe nog niet in de eredivisie, maar de Rotterdammers hebben moeite om doelpunten te maken. In de achterhoede staat het bij Feyenoord wél goed. Mede door Marcos Senesi, de Argentijnse centrale verdediger die via Timmer in de Kuip is beland.

“Wij hebben toen tegen Stam gezegd dat we een goede linker centrale verdediger hadden. Feyenoord gaf het mandaat om een mogelijke transfer te onderzoeken. Daar zijn we lang mee bezig geweest. Het was een mooi karwei.”

Veel clubs zouden Senesi hoog op het lijstje hebben staan. Timmer benadrukt dat Senesi hier bij Feyenoord wil presteren. “Dan komen de clubs vanzelf.” 

Zuid-Amerika is een constant continent van spelers, zegt Schelvis. “Maar ze gaan leven naar Italië of Spanje.” De Zuid-Amerikaanse voetballers zijn vechters, omschrijft Timmer. “Ze schrikken niet van ik De Kuip. Ze spelen bijvoorbeeld ook bij La Bombonera.”

Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply