Nieuws

‘Timing aantrekken spelers is momenteel niet goed’ 

on

Feyenoord is volgend seizoen voor het eerst sinds jaren actief in de Champions League en wil in de Eredivisie opnieuw een gooi doen naar de landstitel. Volgens zaakwaarnemer Rob Jansen is het daarvoor zaak om één of twee topspelers naar Rotterdam te halen..

Naar verwachting ruilt Rick Karsdorp de landskampioen van Nederland in voor AS Roma. De transfer kan Feyenoord flinke miljoenen opleveren, die de club direct moet besteden om ook komend seizoen succesvol te zijn, vindt Jansen.

.

“Feyenoord zal spelers gaan verkopen. Karsdorp gaat wellicht naar Roma en misschien vertrekt er nog een aantal spelers. Ik denk dat Feyenoord één of twee hele sterke aankopen moet doen om de balans terug te vinden en om in de Champions League te kunnen spelen”, vertelde de zaakwaarnemer in gesprek met NOS.

.

“Doen ze dat niet, en ze zoeken het meer in spelers die de selectie breder maken, dan heb je wel een probleem. Ik weet dat Feyenoord in gesprek is geweest met een paar spelers uit Nederland, maar de timing is op dit moment niet goed. Clubs zitten nu hoog in de boom. Iedere club wordt nu benaderd voor spelers en clubs vragen bedragen die straks in augustus de helft zullen zijn”, aldus Jansen.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login