Nieuws

Tickets | Laatste kans op De Kuip dit seizoen

on

Het einde van seizoen 2018-2019 is in zicht. Supporters zonder seizoenkaart die dit seizoen nog naar De Kuip willen moeten snel zijn, want alleen voor de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Van de drie resterende wedstrijden in De Kuip zijn die tegen AZ (zaterdag 20 april) en ADO Den Haag (zondag 12 mei) uitverkocht. Voor Feyenoord – Heracles Almelo kan je via de Online Ticketshop nog wel kaarten bestellen. Wil je er zaterdagavond bij zijn? Bestel je kaarten dan snel en eenvoudig hier.

Ticket Exchange
Voor de duels met AZ en ADO zijn mogelijk nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. Seizoenkaarthouders die dan niet in de gelegenheid zijn, kunnen hun kaart daar aanbieden en zo hun medesupporters in staat stellen alsnog naar de wedstrijd te gaan. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten en alle bijbehorende informatie hierover op Feyenoord.nl/TicketExchange.

Wedstrijdpakket
Je bezoek aan De Kuip maak je compleet met een Feyenoord Wedstrijdpakket! Dit pakket bestaat behalve uit een wedstrijdkaart ook uit een rondleiding met een bezoek aan onder meer het Feyenoord Museum. Meer weten of direct bestellen? Klik dan hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login