Nieuws

“Ticket Feyenoord-uit is net zo duur als seizoenskaart RKC”

on

Waarschijnlijk onbedoeld heeft Feyenoord de aanstaande tegenstander RKC extra gemotiveerd voor het onderlinge treffen van morgenavond in de Kuip. De Waalwijkse spelers zijn boos dat extra kaarten voor hun familie of vrienden 124,85 euro per stuk kosten.

‘Belachelijk’, reageert Frank van Mosselveld, verdediger van RKC in AD Sportwereld. ‘Een kaartje is even duur als een seizoenskaart bij RKC. Het is bovendien voor een vak boven in een hoek, waarbij je een verrekijker nodig hebt om het veld te zien.’

Feyenoord stelt 35 gratis kaarten beschikbaar voor spelers van de bezoekende club. Daarnaast kunnen ze kaarten bijkopen. Maar voor voetballers van RKC – die bepaald geen topsalarissen verdienen – is 124,85 euro te veel van het goede. ‘Voor het eerst in jaren kunnen mijn ouders mijn wedstrijd niet bezoeken’, zo reageert vleugelverdediger Sigourney Bandjar.

Voor de 124,85 euro is er een tribuneplaats (ter waarde van 58,30 euro) en toegang tot het Spelershome in het Maasgebouw (66,55 euro). Een woordvoerder van Feyenoord laat weten dat het om ‘heel goede plaatsen gaat en toegang tot de lounge, met gratis eten en drinken’. ‘We nemen contact op met RKC om uitleg over de prijsopbouw te geven’, zegt hij.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login