Nieuws

THUISWEDSTRIJD TEGEN SC HEERENVEEN UITVERKOCHT

on

Feyenoord speelt ook de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in een uitverkocht huis. De laatste kaarten voor het competitieduel in De Kuip (woensdag 13 december 20:45 uur) gingen donderdag over de digitale toonbank.

Eerder dit seizoen speelde Feyenoord al de thuiswedstrijden tegen FC Twente (2-1) en Willem II (5-0) in een uitverkochte Kuip. Ook de komende thuiswedstrijden tegen NAC Breda, PEC Zwolle, VVV-Venlo en Vitesse kan het team van Giovanni van Bronckhorst rekenen op een volledig gevuld stadion. Hiermee zijn bijna alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de eerste seizoenshelft uitverkocht.

Laatste kansen

Wil je dit kalenderjaar toch nog een thuiswedstrijd van de landskampioen bijwonen? Dan zijn er nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd Feyenoord – Roda JC Kerkrade. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 24 december om 16:45 uur. Ook speelt Feyenoord in 2017 nog in De Kuip tegen Ajax. Houd voor informatie over de kaartverkoop voor de Klassieker op zondag 22 oktober de officiële clubkanalen in de gaten.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen en andere thuiswedstrijden zijn nog wel wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Feyenoord Ticket Exchange

Kan je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan via Feyenoord Ticket Exchange. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login