Nieuws

Thuiskijkers opgelet: Feyenoord op FOX Sports 2

on

Feyenoord wijst supporters die van plan zijn de eerste Eredivisiewedstrijd van het nieuwe seizoen zondag live op televisie te volgen erop dat het duel niet wordt uitgezonden op FOX Sports 1. De zender heeft besloten de stadsderby tegen Sparta op FOX Sports 2 te programmeren.

FOX heeft verder aangegeven de livewedstrijden van zowel Feyenoord als Ajax en PSV voortaan vaker niet op het eerste kanaal te programmeren. Met name voor supporters die momenteel via hun kabelaanbieder alleen FOX Sports 1 ontvangen is dit uiteraard een vervelende maatregel. Feyenoord, dat pas deze week op de hoogte werd gesteld van dit besluit, zal met FOX om de tafel gaan over deze aanpassing. Dit omdat deze er voor veel supporters toe kan leiden dat zij de wedstrijden niet langer kunnen ontvangen zonder een andere abonnementsvorm te kiezen.

Voor komend weekend heeft deze aanpassing impact voor mensen die alleen FOX Sports 1 kunnen ontvangen en daarom geen toegang hebben tot de overige kanalen van FOX. Dit kunnen bijvoorbeeld klanten zijn van KPN die het basispakket hebben, maar ook klanten van andere aanbieders zoals Caiway, Youfone, T-Mobile Thuis of Canal Digitaal.

Feyenoord kijk je in De Kuip
Kijk je Feyenoord – Sparta Rotterdam toch liever in De Kuip? Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor de eerste competitiewedstrijd van hoofdtrainer Jaap Stam. Deze vind je in de nieuwe officiële Feyenoord Ticketshop. Het is er bovendien mogelijk om een onbeperkt aantal kaarten te kopen voor vrijwel alle andere duels in de eerste competitiehelft. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login