Nieuws

Thuisduels met N.E.C. en FC Twente in uitverkochte Kuip

on

De Eredivisie-wedstrijden van Feyenoord tegen N.E.C. en FC Twente zullen worden gespeeld in een uitverkochte Kuip. Feyenoord – N.E.C. wordt gespeeld op zondag 14 Januari om 16:45 uur en Feyenoord – FC Twente op zondag 28 januari om 14:30 uur.

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen? Bekijk dan het aanbod via de Feyenoord Ticket Exchange. Via dit officiële platform kunnen seizoenkaarthouders of dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link

Voor Feyenoord – FC Twente dien je lid te zijn van Het Legioen of de Juniorclub Kameraadjesom kaarten via de Ticket Exchange te kunnen kopen.

Tickets kopen via de Ticket Exchange

Je kan de Ticket Exchange vinden in de Officiële Feyenoord Ticketshop. Volg de stappen hieronder om Tickets te kopen via de Ticket Exchange.

  • Ga naar de Officiële Feyenoord Ticketshop;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘TICKET EXCHANGE’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik voor de desbetreffende wedstrijd op de button ‘Ticket Exchange’; 
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af. 

Voor meer informatie over de Ticket Exchange, klik dan hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply