Nieuws

Thomassen van Fc Den Bosch droomt ervan om voor Feyenoord te spelen

on

Bij FC Den Bosch laat Jordy Thomassen de laatste weken zeer van zich spreken. De aanvaller knokte zich tot een basisplaats en scoorde een doelpunt tegen FC Emmen. De ambities van Thomassen blijven dan ook niet beperkt tot de Brabantse club.

De 21-jarige speler droomt er namelijk van om bij Feyenoord te spelen. ”Ik ben een Feyenoord-fan en kan ontzettend genieten van het legioen. Ik vind het prachtig hoe de spitsen daar op handen worden gedragen. John Guidetti en Graziano Pellè zijn toch echt wel voorbeelden voor mij. Ik volg ze op de voet en zie dan hoe sterk Pellè is met zijn grote lijf en hoe hij de bal probeert af te schermen. Ik hoop dat ik in de komende jaren net als deze spelers stappen kan maken en wie weet eindig ik net als Mitchell Te Vrede ook wel in De Kuip”, laat Thomassen optekenen aan TjerkstraMedia.

Het talent maakt dit seizoen in tegenstelling tot vorig voetbaljaar wel aanspraak op een basisplaats bij zijn huidige club. ”“Ik ben blij dat ik dit seizoen de kans krijg van de trainer. Vorig jaar zat ik er dichtbij, maar moest ik genoegen nemen met een plek op de reservebank. Dit seizoen moet eigenlijk een soort van leerjaar worden om zodoende volgend jaar grote stappen te gaan maken”, aldus Thomassen.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7362.PNG

You must be logged in to post a comment Login