Nieuws

Thijs Jansen tekent: ‘Heel speciaal moment’

on

Voor Thijs Jansen was woensdag een langverwacht moment aangebroken. In gezelschap van zijn familie ondertekende de negentienjarige doelman zijn nieuwe contract tot 2023 bij Feyenoord. 

Het akkoord over de verbintenis lag er al sinds december vorig jaar, maar vanwege de situatie omtrent corona was er nog geen geschikt moment gekomen voor een officieel tekenmoment in groter gezelschap. ‘Het is heel speciaal om nu met mijn familie erbij dit contract in De Kuip te tekenen’, sprak Jansen aansluitend voor de camera van Feyenoord Media.

Het zijn sowieso mooie tijden voor Jansen. De jonge keeper, die sinds 2014 binnenkwam bij Feyenoord Academy, is hersteld van een blessure en draait met het eerste elftal mee in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vorig jaar zomer werd zijn ontwikkeling beloond met een eerste profcontract, dat inmiddels dus is uitgemond in een verbintenis tot 2023.

‘Ik leer veel van de andere keepers. Hoe zij coachen bijvoorbeeld en wat ik zelf kan zeggen,’ vertelt Jansen. ‘Mijn ambities voor komend seizoen? Mee blijven trainen met het eerste zoals ik nu al doe. Verder wil ik goede wedstrijden keepen voor Feyenoord Onder 21 en kampioen worden met dat team. En natuurlijk mezelf blijven ontwikkelen, zodat ik een nog betere doelman wordt.’

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply