Nieuws

Terugval Feyenoord verbaast Schaken niet

on

Oud-Feyenoorder Ruben Schaken is niet verbaasd dat de club na de winterstop een terugslag beleefde. ,,Deze manier van spelen houd je geen heel seizoen vol”, zei hij tegen RTV Rijnmond.
Schaken zat zondag op de tribune in De Kuip en zag hoe Feyenoord met 2-2 gelijkspeelde tegen sc Heerenveen, waardoor de club werd uitgeschakeld in de play-offs om Europees voetbal. Eerder verspeelde Feyenoord de derde plek in de eredivisie door een reeks matige wedstrijden. Dat kon je zien aankomen, vond Schaken.
,,Als je een heel seizoen met elf, twaalf of dertien jongens speelt en ook zware Europese wedstrijden afwerkt, kan je in de problemen komen”, zei hij. ,,Dus dan zul je iets meer moeten rouleren. En als je dan jongens hebt die minder vertrouwen hebben, omdat ze minder aan bod zijn gekomen, zul je dat goed moeten managen.”

In de winterstop vertrok Schaken bij Feyenoord. Hij speelt nu bij Inter Baku in Azerbeidjan. ,,Het niveau is iets minder dan in Nederland, maar ik kan er mijn ei kwijt”, aldus de aanvaller. ,,Wij hebben zelf echt een goede ploeg. Daar heb je er drie of vier van en de rest speelt een beetje in de marge dus die wedstrijden win je heel gemakkelijk.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login