Nieuws

Tentoonstelling 50 jaar Europacup

on

Op dinsdagmiddag 28 juli kwamen oud-spelers en bruikleengevers samen voor de tentoonstelling “50 jaar Europacup” tijdens een speciale openstelling. In de Olympiahal zijn meer dan 100 voorwerpen tentoongesteld die supporters en spelers hebben verzameld over de periode rond de winst van de Europacup in 1970. 

Daarnaast is de film ‘We hebben hem!’ van Andere Tijden sport over de Europacup winst te zien in De Vereeniging. In de vitrines is er per wedstrijd een overzicht gemaakt waarin verschillende items zijn terug te vinden. Vaantjes, opstellingen, sjaaltjes, petjes, toeters, buttons en nog veel meer items over het succesjaar in de Europacup zijn hier terug te vinden.

Er kwamen meerdere oud-spelers op de tentoonstelling af. Wim Jansen, Eddy Treijtel, Theo van Duivenbode, Piet Romeijn, Rinus Israël, Guus haak en oud-verzorger Gerard Meijer waren aanwezig.

Wil je ook de tentoonstelling bezoeken? Klik hierom een rondleiding te boeken inclusief een bezoek aan het Feyenoord museum + de tentoonstelling.

Bron: DeFeijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login