Nieuws

Teleurgestelde Koeman: “Als Pellè er niet bij is, valt er een hoop weg”

on

Ronald Koeman kon zaterdag niet anders dan toegeven dat de geschorste Graziano Pellè werd gemist tegen sc Heerenveen. Feyenoord had in aanvallend opzicht weinig in te brengen tegen de Friezen en verloor uiteindelijk met 2-0.

Lex Immers verving Pellè in de spits, maar moest al snel met een blessure naar de kant. “Als Pellè er niet bij is, valt er inderdaad een hoop weg. En dat valt nog meer op als bijna alle spelers niet in goede vorm zijn. De ploeg heeft tegen Heerenveen in elk geval niet laten zien dat ze het ook zonder Pellè kunnen”, vertelde Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Daarnaast liet ook Ruben Schaken weten dat hij teleurgesteld was. “Ik ben teleurgesteld in mezelf en in mijn teamgenoten. De wil was er wel, want iedereen weet natuurlijk wat er op het spel staat. Maar de uitvoering was dramatisch. Heerenveen was veel feller en toonde ook veel meer wilskracht in de duels. Onbegrijpelijk, want juist nu hadden we grote kerels moeten zijn en hadden we er moeten staan. Dit was een heel donkere avond voor Feyenoord.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login