Nieuws

Telegraaf: “Vermeer per direct verhuurd aan Club Brugge”

on

Club Brugge gaat Kenneth Vermeer verlossen van zijn reserverol bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf vertrekt de 32-jarige doelman per direct naar het Jan Breydelstadion.

De ochtendkrant schrijft dat Vermeer eerst tot het einde van het seizoen gehuurd wordt door de Belgische koploper, die bovendien een optie tot koop bedongen heeft. De doelman zal vrijdag al niet meer aanwezig zijn op de training van Feyenoord. Vermeer is tijdens zijn vrije donderdag medisch gekeurd in Brugge en wordt naar verwachting later op de dag officieel voorgesteld. De doelman kreeg onlangs van trainer Giovanni van Bronckhorst te horen dat hij ook na de winterstop tweede viool moest spelen achter Brad Jones en wilde daarna direct vertrekken uit Rotterdam-Zuid.

Vermeer moet in Brugge de strijd aangaan met Guillaume Hubert en Ethan Horvath, die tijdens de eerste seizoenshelft stuivertje wisselden onder de lat, en de deze winter aangetrokken Rus Vladimir Gabulov. Bovendien komt de Amsterdammer drie landgenoten tegen in de persoon van Stefano Denswil, Jordy Clasie en Ruud Vormer.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login