Nieuws

Telegraaf: ‘Vermeer dichtbij vertrek naar LA Galaxy’

on

Kenneth Vermeer is dicht bij een vertrek bij Feyenoord. De 34-jarige doelman kan een contract tekenen in Los Angeles bij LA Galaxy en wacht op groen licht van Feyenoord. Trainer Dick Advocaat moet samen met de technisch directeuren Sjaak Troost en Frank Arnesen vandaag besluiten of ze bereid zijn de routinier transfervrij te laten vertrekken, dit meldt De Telegraaf op hun site.

Volgens de krant is de kans groot dat de Feyenoord mee zal werken aan een vertrek van de doelman van Feyenoord. Het contract van Vermeer loopt komende zomer af en de sluitpost behoort tot een van de grootverdieners in De Kuip.

Bijlow was in het verleden al de eerste doelman van Feyenoord, maar nadat hij in de wedstrijd tegen Pec Zwolle (januari 2019) ernstig geblesseerd raakte, werd Kenneth Vermeer de eerste doelman van Feyenoord. In november 2019 is Justin zelfs geopereerd aan zijn elleboog.

In de met 2-3 gewonnen oefenwedstrijd tegen Hoffenheim tijdens het laatste trainingskamp stond Bijlow 90 minuten onder de lat.

Volgens de Telegraaf is De zaakwaarnemer van Vermeer in gesprek met Feyenoord over een tussentijdse transfer naar de Amerikaanse competitie. Mocht de transfer tot stand komen, kan trainer Dick Advocaat de ruimte die vrijkomt in het salarisbudget gebruiken om zijn elftal te versterken.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login