Nieuws

Telegraaf: “Niet uitgesloten dat Advocaat vandaag opstapt”

on

Het is Do of Die vanmorgen op trainingscomplex 1908. Dick Advocaat spreekt deze morgen met zijn spelersgroep en zal volgens De Telegraaf keihard duidelijk maken hoe hij verder wil. De ochtendkrant sluit een vroegtijdig vertrek van de 73-jarige oefenmeester niet uit als de spelersgroep het vertrouwen in de trainer zou opzeggen.

De Telegraaf: “De spanning die er nu binnen de club heerst, is verre van ideaal zo vlak voor de topper tegen PSV van komende zondag. De vraag zal vooral zijn wie dan op de bank zit. Dat weten we rond het middaguur. Advocaat kennende zal hij aan de groep vandaag keihard duidelijk maken hoe hij verder wil”,

Aanleiding van de slechte sfeer binnen de spelersgroep zijn onder andere de negatieve uitspraken de trainer over diverse spelers. Advocaat schuwt in zijn praatjes met de pers namelijk nooit om spelers die niet presteren, publiek af te branden. Ook zou het slechte spel en de compacte speelstijl van Advocaat tot frustraties leiden.

Advocaat is overigens altijd helder geweest in het gekozen strijdplan. Dick wil altijd winnen en hoe, dat maakt hem niets uit. Volgens de trainer past hij naar het niveau van de spelersgroep zijn speelstijl aan. Advocaat denkt niet dat hij er de spelersgroep naar heeft om aanvallend voetbal te spellen en zal naar waarschijnlijk ook geen consessies willen doen om de speelstijl aan te passen.

Vanmiddag zal op Feyenoord.nl de persconferentie live te zien zijn. Het is de vraag of Advocaat alle plooien heeft glad gestreken of dat hij wellicht de handdoek voortijdig in de ring gooit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply