Nieuws

“Tegenstanders die hier komen en verliezen hebben altijd het gevoel dat ze ook van het publiek verloren hebben”

on

Voor Karim El Ahmadi is het extra speciaal dat hij met Feyenoord uit mag komen in de Champions League. De Marokkaanse routinier heeft meerdere keren aan het miljoenenbal mogen ruiken, maar nooit op het hoogste Europese podium kunnen acteren.

“Het is voor mij de eerste keer. Ik heb de voorronde Champions League gehaald met FC Twente. Toen ben ik weggegaan. Daarna met Feyenoord, toen ben ik ook weggegaan”, zegt El Ahmadi bij Feyenoord TV. “Ik heb nooit echt de kans gekregen om ervoor te gaan. Nu speel ik Champions League met Feyenoord. Ik heb er veel zin in. Het is voor mij een uitdaging.”

El Ahmadi weet dat hij tegen Manchester City zijn borst nat kan maken. “Het is een van de beste ploegen ter wereld. Het wordt een zware wedstrijd. We moeten niet te open spelen en onszelf niet te veel ingraven. Je zal je wat aan moeten passen, want het is een tegenstander die het je heel moeilijk maakt als je ze wat ruimte geeft. Dat zal anders moeten, maar we moeten proberen om mee te voetballen.”

De middenvelder verwacht dat het Legioen wederom als twaalfde man kan fungeren tegen City. “Tegenstanders die hier komen en verliezen hebben altijd het gevoel dat ze ook van het publiek verloren hebben. Dat kan zeker een grote rol spelen. Dat heb je gezien tegen ploegen als Sevilla en Manchester United (Europa League, red.).”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login