Nieuws

Technische staf wil dat Kazim-Richards keihard doortraint

on

Feyenoord reist zonder Colin Kazim-Richards af naar Kiev voor de Europa League-wedstrijd tegen FC Zorya Luhansk. Technisch directeur Martin van Geel gaf voor het vertrek naar Oekraïne tekst en uitleg aan RTV Rijnmond.

“De technische staf vindt het verstandiger dat hij de komende dagen in Rotterdam keihard doortraint”, zei Van Geel. “Je kunt er niet omheen dat hij de afgelopen tijd niet met de groep heeft getraind. De staf wil hem echt goed ‘optrainen’, zodat hij zonder blessures blijft en fysiek binnen een aantal weken top is. In dat kader is het beter om nu door te trainen dan om op en neer naar Kiev te gaan.”

Van Geel reist niet met het gevoel naar Oekraïne af dat het een ‘makkie’ wordt. “In mijn periode hebben we acht wedstrijden in Europa gespeeld. Daarvan hebben we er zeven verloren en één keer in de laatste minuut gelijkgespeeld tegen Sparta Praag. We moeten nederig zijn, keihard werken en de lessen die we aangeboden krijgen keihard leren. En dan moeten we het nu eens bewerkstelligen, die Europa League in. Daar hunkert Het Legioen en daar hunkeren wij naar”, aldus de technisch directeur.

Bron: Soccernews.nl
Foto: Feyenoordtraining.nl

IMG_8127.JPG

You must be logged in to post a comment Login