Nieuws

Technisch directeur AZ: “Ik hoef van Feyenoord geen lulverhaal te horen”

on

Technisch directeur van AZ, Max Huiberts, vernam via de media dat Arne Slot in gesprek was met Feyenoord. Huiberts reageerde voor de camera’s van FoxSports op het ontslag van hun coach: ,,We hebben een dag later het gesprek gevoerd en toen kregen we van hem het antwoord dat hij inderdaad had gesproken met Feyenoord.

,,Iemand van Feyenoord probeerde mij vrijdag nog te bellen maar ik had geen behoefte om diegene nog te spreken. Het is raar dat je iets uit de media moet vernemen. Dan hoef ik geen lulverhaal meer aan te horen. Ik loop lang genoeg mee in de voetbalwereld dat er niet dingen gaan zoals ze gaan. Ik probeer dat zelf altijd goed te doen. Wij willen een coach voor de groep hebben staan die zijn volledige focus op AZ heeft. Als wij een coach laten zitten die elke week de vraag krijgt hoe het met Feyenoord gaat, dan is dat voor ons geen moeilijke beslissing.” Huiberts gaat verder: “Als hij had gezegd dat hij met Feyenoord in gesprek was geweest dan hadden we hetzelfde beslist. Ik denk dat als Roger Schmidt bij PSV zegt dat hij in gesprek is met Feyenoord, ze bij PSV ook niet vrolijk het seizoen afmaken. Het zou anders kunnen zijn als zich bijvoorbeeld een Engelse of een Duitse club had gemeld.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply