Nieuws

Te Wierik: ‘Ik heb Pellè niet beledigd’

on

Heracles Almelo-voetballer Mike te Wierik heeft Graziano Pellè niet beledigd. Dat laat Te Wierik maandag weten aan TC/Tubantia. De Feyenoord-spits deelde kort voor het einde van het duel van zondag in de Kuip een kopstoot uit aan Te Wierik.

Gesuggereerd werd dat Pellè woedend reageerde beledigingen van Te Wierik, die na een gemiste kopkans in discussie ging met de Italiaanse spits. Daarbij vielen geen woorden die het daglicht niet kunnen verdragen, zegt de verdediger van Heracles maandag. “Ik zei alleen tegen hem: ‘Sta eens op man’. Hij was geïrriteerd”, aldus te Wierik, die met Heracles een knappe 1-2 zege boekte in de Kuip.

“We hadden de hele wedstrijd al woorden met elkaar. Na die elleboog van hem op Jens Streutker heb ik tegen hem gezegd dat hij dat niet meer moet doen. Maar ik heb hem absoluut niet beledigd of scheldwoorden gebruikt. Het is zijn eigen schuld. Hij heeft me niet geraakt met die kopstoot. Als ik gewoon was blijven staan was dat wel gebeurd”, aldus Te Wierik tegenover TC/Tubantia.

De rode kaart van Pellè leverde de spits een schorsing van drie wedstrijden op, bleek maandag. Pellè en Feyenoord gingen akkoord met het schikkingsvoorstel van de KNVB, bovendien legde de club uit Rotterdam de Italiaanse aanvaller een geldboete op.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20131028-161048.jpg

You must be logged in to post a comment Login