Nieuws

Te Vrede wil stap zetten in ontwikkeling en kan naar diverse clubs

on

Mitchell te Vrede hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. De spits is bij Feyenoord op het tweede plan beland, maar genoeg andere clubs zien het nog in hem zitten. Enkele Eredivisie-ploegen willen hem huren of kopen.

Zaakwaarnemer Edward Burleson wil tegenover De Telegraaf vooralsnog niet te veel ingaan op de belangstelling van andere partijen voor zijn cliënt. “Ik noem geen namen van Eredivisie-clubs. Het is verstandig om met de directie van Feyenoord netjes over de situatie van Mitchell te spreken”, vertelt de belangenbehartiger van de bankzitter.

Te Vrede haalde in het begin van het seizoen een aardige gemiddelde door in de eerste zeven duels maar liefst zes keer te scoren. Het is de verwachting dat de technische staf van de Rotterdammers niet graag meewerkt aan een vertrek, aangezien trainer Fred Rutten anders geen echte tweede spits heeft achter Colin Kazim-Richards.

De spits twijfelt er zelf echter aan of hij nog wel een kans krijgt en wil graag de volgende stap zetten in zijn ontwikkeling. De topscorer van de voorbereiding kreeg van Rutten te horen dat hij de opvolger ging worden van Graziano Pelle, totdat de club besloot om Kazim aan te trekken.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login