Nieuws

Te Vrede vindt dat hij meer had moeten scoren

on

Mitchell te Vrede scoorde voor de tweede week op rij voor Feyenoord en is daarmee goed voor vier punten. Toch was hij niet tevreden over het gelijkspel tegen sc Heerenveen. De spits vond dat hij nog meer had moeten scoren.

Te Vrede scoorde de gelijkmaker, maar erg enthousiast was de spits na afloop niet. “Ik hoorde net dat ik de goal op mijn naam heb gekregen, maar voor mijn gevoel heb ik niet gescoord. Toch was het echt het werk van Lex Immers. Je voelt wel dat de bal tegen mijn been aan gaan, maar de bal wilde er verder maar niet in bij mij.”

Tegenover FOX Sports baalde de aanvaller dan ook dat hij niet meer had gescoord. “De eerste helft was stroef, iedereen was onrustig. In de tweede helft kwamen de voorzetten wel en kon ik drie of vier keer op doel koppen. De keeper stopte de bal echter steeds goed.”

Feyenoord zoekt druk naar een nieuwe spits, maar Te Vrede wil niet zomaar zijn plaats afstaan. “Het is mooi dat de trainer wel het vertrouwen in mij uitspreekt. Natuurlijk wil ik laten zien dat ik de kans moet krijgen. De kopballen gaan er nu niet in, maar voor hetzelfde geldt gaan ze er wel in. Ik geloof in mezelf en dat is het belangrijkste.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login