Nieuws

Te Vrede op schaduwlijstje Sc Heerenveen

on

Na het vertrek van Bilal Basacikoglu naar Feyenoord is sc Heerenveen opgezadeld met een vacature. De clubleiding heeft aanvallers uit binnen- en buitenland op de korrel, maar het is maar de vraag of dat op korte termijn tot een deal gaat leiden.

“Je bent ook afhankelijk van de ontwikkelingen op de transfermarkt”, maakte manager voetbalzaken Hans Vonk kenbaar tegenover het Friesch Dagblad. Met een verwijzing naar de eveneens verkochte topschutter Alfred Finnbogason: “Soms moet er eerst bij een andere club iets gebeuren voor je zelf kunt handelen.”

In Thomas Dalgaard haalde Heerenveen een opvolger voor Finnbogason. Het duurde evenwel een kleine maand voordat de kogel door de kerk ging. “Natuurlijk hebben we schaduwlijstjes. Zo dachten we bijvoorbeeld aan Mitchell te Vrede van Feyenoord. Maar zo lang Feyenoord geen spits koopt, zullen ze Te Vrede ook niet laten gaan.”

Volgens Vonk was een vertrek van Basacikoglu niet tegen te houden. “Deze jongen wilde erg graag hogerop. Het was de nadrukkelijke wens van Bilal om een stap te maken. Als Feyenoord dan op de stoep staat, mag je je ogen daar niet voor sluiten. Dan moet je je genoegdoening halen uit de financiële compensatie.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140801-194454-71094497.jpg

You must be logged in to post a comment Login