Nieuws

Te Vrede is logische vervanger Pellè

on

Feyenoord-trainer Ronald Koeman gaat als gevolg van de langdurige absentie van Graziano Pellè zijn systeem niet aanpassen. Dat houdt in dat Mitchell Te Vrede in het uitduel met FC Groningen van zondag 14.30 uur de spitspositie voor zijn rekening neemt.

Pellè is vanwege een schorsing vier wedstrijden niet inzetbaar voor Koeman en heeft bovendien vier dagen vrij gekregen om zijn zonden te overdenken. ‘Het is het idee dat hij nadenkt over wat hij gedaan heeft’, aldus de trainer. Koeman wil tijdens Pellè’s afwezigheid gewoon met een diepe spits blijven voetballen. ‘Mitchell is zijn meest logische vervanger’, lichtte Koeman vrijdag toe op de persconferentie.

Te Vrede (22) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord en maakte deze jaargang twee doelpunten in tien wedstrijden, waarvan hij negen keer als invaller het veld betrad. Te Vrede stond eerder onder contract bij Excelsior en AZ. Overigens is het onzeker of Koeman op bezoek in Groningen kan beschikken over Daryl Janmaat. De rechtsback kampt met ziekteverschijnselen.

Bron: Vi.nl

20140307-164753.jpg

You must be logged in to post a comment Login