Nieuws

Te Vrede: ‘Ik wil graag spelen, het liefst hier, maar anders bij andere club’

on

Mitchell te Vrede heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd in het Feyenoord-shirt al achter de rug. De aanvaller moet dit seizoen genoegen nemen met een bijrol, in de spits krijgt Colin Kazim-Richards de voorkeur. De Nederlander staat nu open voor een vertrek, Feyenoord wil daar eventueel ook aan meewerken.

“Ik wil graag spelen, het liefst bij Feyenoord, maar anders bij een andere club. Ik mag niet worden verhuurd, wel verkocht”, citeert het Algemeen Dagblad de bankzitter, die in het bezit is van een contract tot de zomer van 2016. Mike Havenaar staat in de startblokken om bij een vertrek van Te Vrede transfer binnen te lopen bij de Rotterdammers.

Teschnisch directeur Martin van Geel probeert een slag om de arm te houden, hij ziet Te Vrede liever niet vertrekken. “In principe liever niet, maar als er een bedrag op tafel komt waar wij mee kunnen leven, is er wel een mogelijkheid.”

“Maar dit geldt eigenlijk voor alle spelers”, vervolgt Van Geel zijn verhaal. “Wat betreft Mitchell is het duidelijk: we moeten twee centrumspitsen hebben, dus als hij gaat, moet er een vervanger kunnen worden gehaald.”

Havenaar is transfervrij na zijn vertrek bij het Spaanse Córdoba, dus ook haalbaar voor Feyenoord. De spits staat zelf positief tegenover een hereniging met trainer Fred Rutten. Feyenoord is echter niet de enige club met belangstelling, ook Werder Bremen en VfB Stuttgart hebben interesse.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login