Nieuws

Te Vrede droomt van treffers in Champions League

on

Mitchell te Vrede bewees dit seizoen voor het eerst zijn waarde voor Feyenoord. De aanvaller kijkt dan ook tevreden terug. “Ik houd een goed gevoel over aan wat ik, in mijn rol achter Graziano Pellè, heb kunnen doen.”

Te Vrede kwam deze jaargang tot veertien optredens en vier doelpunten. De spits droomt nu al van zijn eerste treffers in de Champions League en een grotere rol in het eerste elftal. “Het smaakt wel naar meer. Mocht Pellè vertrekken dan is het aan mij om de concurrentiestrijd aan te gaan en te laten zien wat ik kan.”

De 22-jarige voetballer weet niet of hij zich nog een seizoen in de rol van invaller kan schikken. “Dat is niet waar ik op hoop, nee. Met die instelling ga ik ook niet het seizoen in. Ik ben weer verder gegroeid, sterker geworden en wil dat ook laten zien. Ik ga volle bak de concurrentiestrijd aan met wie er ook komt of blijft. Dan gaan we zien wie er gaat spelen.”

Te Vrede doet zijn verhaal op de website van AZ, de club die hij in 2011 verliet. “AZ wilde de optie in mijn contract niet lichten, maar boden mij wel een aangepast contract aan. Daarin zag ik vervolgens de waardering niet terug, waardoor ik koos voor een vertrek”, aldus de rechtspoot.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140503-113452.jpg

You must be logged in to post a comment Login