Nieuws

Te Kloese over de netten in De Kuip: ‘Vind het een te groot risico’ (video)

on

Rijnmond had onlangs een interview met Dennis te Kloese. diverse ontwerpen passeerden de revue en hieronder tref je de het gehele interview aan wat Rijnmond maakte.

Een van de hete hangijzers die besproken werd waren de meteen die momenteel in De Kuip hangen. Dit om te voorkomen dat er attributen op het veld gegooid kunnen worden. Iets dat, met de nieuwe regelgeving sinds de uit de hand gelopen Klassieker in april, zal leiden tot het staken van wedstrijden van Feyenoord.

Het hangt van de regelgeving van de KNVB in het nieuwe seizoen af of Feyenoord dit beleid zal versoepelen, of niet. “Ik denk niet dat het makkelijk is om te overwegen om de netten weer weg te halen, als deze regelgeving er nog steeds is. Ik vind dat een te groot risico”, aldus Te Kloese.

“We beginnen aan een nieuw seizoen, een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dus wij gaan actief in gesprek om te bepalen wat het juiste besluit is. Maar dat wij kunnen voetballen, het voetbal zelf, de spelers en de trainers, dat moet beschermd worden. En daar hebben de netten ook een rol in gespeeld.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply