Nieuws

Trauner: ‘Het was oké, maar we kunnen nog veel beter’

on

Gernot Trauner heeft zijn eerste wedstrijd voor Feyenoord erop zitten. De man uit Oostenrijk is trots dat hij zijn eerste minuten heeft gemaakt. ‘Het was geweldig en ik ben trots dat ik het Feyenoord-shirt mag dragen. Ik heb geprobeerd de verdediging te organiseren en veel te praten. Het was oké, maar we kunnen nog veel beter. Het is het begin van het seizoen dus dan is het normaal dat niet alles meteen goed is’, laat de verdediger Trauner weten in gesprek met ESPN.

Trauner gaat door: ‘Ik probeer altijd de bal vooruit te spelen, maar dat is niet altijd mogelijk. De tegenstander stond goed georganiseerd. Ik denk dat ik beter kan, maar voor een eerste wedstrijd bij Feyenoord, was het prima. Mijn sterke punten zijn dat ik de leiding pak in de verdediging en dat ik goed kan koppen. Misschien kan ik daar nog in helpen bij standaardsituaties.’

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply