Nieuws

Supportersvereniging viert 85e verjaardag

on

Vandaag, 85 jaar geleden werd op 3 mei 1931 de Feyenoord Supportersvereniging opgericht. Het toenmalige bestuur van Feyenoord had besloten haar thuiswedstrijd tegen Ajax op Spangen te spelen. Uit onvrede hierover kwamen enkele Feyenoord-supporters in actie. De Feyenoord supportersvereniging was geboren..

85 jaar later is de vereniging nog springlevend. Is gehuisvest aan de Coen Moulijnweg. Heeft een bestuur dat bestaat uit vrijwilligers, daarnaast heeft zij vrijwilligers die overige hand en spandiensten voor de vereniging verlenen en heeft zij op kantoor drie medewerkers in vaste dienst.

.

Wij zijn alvast in voorbereiding naar het volgend seizoen, eerste training en Open Dag, maar ook Europees gaan wij Feyenoord achterna door middel van het organiseren van reizen voor onze leden. Hoe groter de vereniging hoe krachtiger onze stem. Word daarom lid. Voor slechts 30 euro per seizoen geniet u niet alleen van voordelen, maar ook van ons prachtige magazine ‘Hand In Hand’. Doen? Klik hier om lid te worden.

.

PS: supporters die zich nu aanmelden als lid krijgen het prachtige boek “Feyenoord door het oog van Piet Bouts”cadeau.

.

Bron: Feyenoordnet.nl

You must be logged in to post a comment Login