Feyenoordinbeeld

Supporters genieten in zonnig Marbella van openbare training 

on

Feyenoord-supporters die deze week de selectie van Giovanni van Bronckhorst achterna zijn gereisd richting Marbella, hadden donderdagochtend voor het eerst tijdens het trainingskamp de kans om de ploeg met eigen ogen aan het werk te zien. Na afloop van de training namen spelers en staf bovendien alle tijd om handtekeningen uit te delen en om op de foto te gaan.

.
Op het Marbella Football Center was het goed toeven voor de circa 75 aanwezige supporters. Dat was niet alleen te danken aan het uitstekende weer, maar ook aan de invulling van de training, met veel afwisseling in de verschillende oefeningen.

.

Op het veld kwamen tijdens een lange sessie alle 29 spelers in actie. Voor hen begon de training met veel loopwerk. Daarna werd de groep opgesplitst, waarbij afwisselend het ene deel tennisvoetbal speelde en het andere deel in de fitnessruimte aan de slag ging.

.

Ook de pers was voor het eerst tijdens het trainingskamp welkom bij de training van Feyenoord. Verschillende cameraploegen volgden zodoende onder meer de partij tennisvoetbal tussen staf en spelers, waarbij uiteindelijk de spelers aan het langste eind trokken.

.

Daarmee kwam een eind een de enige training op de derde dag van het trainingskamp in Marbella. Voordat de spelers weer in de bus stapten op weg naar het hotel, namen ze nog alle tijd voor de supporters, die de kans kregen om op de foto te gaan en hun handtekeningenverzameling op orde te brengen.

.

De selectie van Giovanni van Bronckhorst heeft donderdagmiddag vrijaf. Vrijdag keert de ploeg terug op het Marbella Football Center voor twee besloten trainingen. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login