Nieuws

‘Super Zaterdag’ op Varkenoord: ‘Bekerfinale en Kampioenswedstrijd’

on

Als je niets wilt missen van de bekerfinale van Feyenoord Onder 17 en de kampioenswedstrijd van Feyenoord Onder 19, moet je zaterdag (morgen) op Varkenoord zijn! Onder 17 speelt vanaf 12:00 uur op het sportcomplex tegen N.E.C., waarna vanaf 14:15 uur in de kantine van de Sportclub een livestream van Ajax O19 – Feyenoord O19 op een groot scherm wordt getoond.

Feyenoord Onder 19 speelt zaterdagmiddag in Amsterdam om de landstitel. Het restant van het duel met Ajax Onder 19 wordt na een besluit van de aanklager amateurvoetbal zonder toeschouwers gespeeld, behalve een beperkte groep familieleden. De kampioenswedstrijd is zaterdagmiddag wel voor iedereen live te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. 

Deze stream wordt op een groot scherm op Varkenoord getoond. Mocht Feyenoord Onder 19 het kampioenschap in de wacht slepen, dan keert de ploeg van hoofdcoach Dirk Kuyt met de kampioensschaal snel terug naar Rotterdam en worden zij ontvangen op Varkenoord.

Feyenoord Onder 17 hoopt dan al een feestje te hebben gevierd. De ploeg treft de leeftijdsgenoten van N.E.C. in de bekerfinale in wat de laatste wedstrijd van een Feyenoord Academy-team op het huidige sportcomplex Varkenoord zal zijn. Met ingang van komend seizoen spelen de jeugdteams op de nieuwe accommodatie.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login