Feyenoordinbeeld

Succesvol Feyenoord Veteranen 1 houdt op te bestaan 

on

Feyenoord Veteranen 1 houdt na vijftien jaar en evenzovele kampioenschappen op te bestaan. Het team, dat voorheen onder de noemer Feyenoord 5 door het leven ging, stond bekend om het grote aantal oud-profs dat door de jaren heen meespeelde. Op Varkenoord kwamen vele betrokkenen afgelopen week nog één keer bij elkaar om lekker samen te eten, te drinken en oude koeien uit de sloot te halen.
.

Het team werd ooit opgericht op initiatief van André Stafleu, Henk Fraser, Cor Adriaanse en Gerard Baks. Het idee was om met een groep medewerkers van de jeugdopleiding van Feyenoord en wat aanvulling van buitenaf zelf weer eens een balletje te gaan trappen in teamverband. Met voormalig eerste elftalspelers John Metgod, Igor Korneev en Mario Been erbij, reeg het team de kampioenschappen al in de beginjaren aaneen.

.

De laatste zes jaar schitterde Roy Makaay in Feyenoord Veteranen 1, door in totaal rond de 400 doelpunten te maken. Doordat de spelers en begeleiders van het team steeds minder tijd hadden vanwege hun andere werkzaamheden en doordat door nieuwe regelgeving de ploeg enkele vaste dispensatiespelers niet meer kan opstellen, is nu besloten er een punt achter te zetten.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login