Feyenoordinbeeld

Strijd om status eerste keeper ligt nog volledig open

on

Wie de eerste keeper van Feyenoord wordt, dat is nog geen uitgemaakte zaak. Dat zegt Khalid Benlahsen, die zich, als opvolger van de naar Everton vertrokken Patrick Lodewijks, tegenwoordig ontfermt over de doelmannen van de eerste selectie van Feyenoord..

Onlangs scheurde Kenneth Vermeer, de eerste doelman van het afgelopen seizoen, zijn achillespees af. Omdat stand-in Warner Hahn al langer is uitgeschakeld met een kruisbandblessure, trok Feyenoord Brad Jones aan. Samen met Pär Hansson en Justin Bijlow moet Jones uitmaken wie er aan het begin van de competitie onder de lat zal staan bij Feyenoord.

.

Benlahsen: “Op dit moment is het zo dat er een open concurrentiestrijd is. We nemen de tijd om een goede keuze te maken. Ik zal de hoofdcoach vanuit mijn vakgebied natuurlijk adviseren en van daaruit gaan we als staf een beslissing nemen. Maar het is nu te vroeg om daar al iets over te zeggen.

.

Komende zaterdag speelt Feyenoord een oefenwedstrijd tegen Anderlecht, maar dat duel mag volgens Benlahsen niet als indicatie worden gezien voor de keuze voor de nieuwe eerste keeper.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login