Nieuws

Stoke City bevestigt interesse Guidetti

on

Stoke City hoopt zich deze maand te versterken met John Guidetti. De spits, nog altijd mateloos populair bij de supporters van zijn oude club Feyenoord, moet voor de rest van het seizoen gehuurd worden van Manchester City.

Bij Manchester City komt Guidetti niet aan spelen toe. De Zweedse international mag dan ook op huurbasis vertrekken en Stoke-trainer Mark Hughes ziet het helemaal zitten in de goalgetter. De twee kennen elkaar nog uit hun gezamenlijke tijd in Manchester.

“Als we hem kunnen krijgen, is hij precies de speler die we nodig hebben om iets toe te voegen aan de selectie wat we nu nog niet hebben. Hij is een echte doelpuntenmaker en als we hem op de juiste manier bedienen, zal hij zijn kansen benutten”, vertelt Hughes in The Sentinel.

Hughes was in zijn tijd als coach van Manchester City ook al onder de indruk van de talentvolle spits. “In mijn tijd bij City was hij er ook al, al was hij toen nog erg jong. John heeft nog gewerkt met Glynn Hodges, die nu bij Stoke werkt als trainer van de onder-21 ploeg. We kennen hem goed.”

Bron: Soccernews.nl

20140113-135334.jpg

You must be logged in to post a comment Login