Nieuws

Steun Feyenoord op positieve wijze tegen Rijeka

on

Feyenoord speelt donderdagavond om 21.05 uur in De Kuip tegen het Kroatische HNK Rijeka. Sportief succes is voor Feyenoord van groot belang om de kans op Europese overwintering open te houden. Wederom hoopt de club dat de thuiswedstrijd zonder enige wanklank verloopt. Na de thuiswedstrijd tegen Standard Luik ontving Feyenoord van de UEFA opnieuw een geldboete.

De niet gespecificeerde geldboete van 15.000 euro ontving Feyenoord vanwege volle trappen met supporters en het afsteken van vuurwerk door supporters op de tribunes. Het totaal aan geldboetes van de UEFA is hierdoor dit seizoen al opgelopen tot 65.000 euro. Vanwege wangedrag tijdens UEFA wedstrijden zijn inmiddels stadionverboden uitgedeeld en procedures ingezet om deze boetes te verhalen op de personen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt.

Feyenoord vraagt aan haar supporters om donderdag uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Wederom ook het dringend beroep op alle supporters om geen fakkels, rookpotten of ander (knal)vuurwerk mee te nemen en/of af te steken. Het afsteken van vuurwerk is niet alleen verboden, het kan ook levensgevaarlijke situaties voor medesupporters opleveren. Ook niet toegestaan zijn: het tonen van spandoeken met anti-UEFA of -FIFA uitlatingen, het zingen van kwetsende of racistische spreekkoren en het gooien van voorwerpen richting het veld.

Waarnemers van de UEFA zullen in het stadion toezien op het gedrag van alle aanwezige supporters en niet schromen om de club verantwoordelijk te stellen voor onrechtmatigheden of onwenselijk gedrag. Laat horen dat je Feyenoord een warm hart toedraagt en steun de club op een sportieve wijze zoals alleen het legioen dat kan!

Bron: Feyenoord.nl

IMG_8568.JPG

You must be logged in to post a comment Login