Nieuws

Steun Feyenoord O19 op weg naar Europese overwintering!

on

Over exact een week (woensdag 6 december) staat voor Feyenoord Onder 19 de laatste groepswedstrijd in de UEFA Youth League op het programma. Het thuisduel met Napoli is belangrijk voor het vlaggenschip van Feyenoord Academy, want het team heeft minimaal één punt nodig om te overwinteren in het prestigieuze Europese jeugdtoernooi. De talenten kunnen jouw steun dus goed gebruiken!

Feyenoord Onder 19 heeft Europese overwintering volledig in eigen hand nadat het vorige week doelpuntloos gelijkspeelde tegen Manchester City Onder 19. Het team van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten staat na vijf van de zes duels op de tweede plaats in de poule, met twee punten voorsprong op de Italianen. Het Onder 19-team van Manchester City verzekerde zich eerder al van groepswinst.

Kaartverkoop

Steun jij Feyenoord Onder 19 op weg naar Europese overwintering? Je kunt de wedstrijd, die op woensdag 6 december om 16:00 uur wordt gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion, voor slechts € 5 ,- bijwonen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/tickets-uyl. Tip: een wedstrijdkaart voor Feyenoord Onder 19 – Napoli Onder 19 is ook een ideaal schoencadeautje.

Kameraadjes

Ben jij lid van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Dan kan je gebruik maken van een speciale kortingsactie. Dan kost een kaartje voor de Youth League-wedstrijd voor jou maar € 2,50. Via www.feyenoord.nl/tickets-uyl-kameraadje kun je profiteren van deze exclusieve kortingsactie.

Sfeerimpressie

Ruim 2.000 toeschouwers, waaronder veel Kameraadjes, waren aanwezig tijdens de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord Onder 19 tegen de leeftijdsgenoten van Shakhtar Donetsk. Bekijk het fotoalbum op onze Facebook-pagina voor een sfeerimpressie van deze middag. De samenvattingen en achtergrondreportages van de andere Youth League-wedstrijden van Feyenoord zijn terug te vinden op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login