Nieuws

Steijn: ‘Ik ben niet benaderd, maar het streelt dat ik genoemd wordt’

on

Feyenoord heeft geen contact gezocht met Maurice Steijn. De trainer van VVV-Venlo ziet zijn naam regelmatig de revue passeren, maar weet zelf van niets.

“Ik zie het in de pers staan”, reageert Steijn in gesprek met de NOS. Het is geen geheim dat hij een kort lijntje heeft met Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord. “Nou, we kennen elkaar goed. We worden heel vaak goede vrienden genoemd, maar dat is niet zo. We zijn bekenden van elkaar.”

“We komen niet bij elkaar op de verjaardag, maar zijn wel buren geweest en onze zonen speelden bij ADO. Dat is het: goede bekenden. Daar wordt nu heel erg de nadruk op gelegd, maar volgens mij heb je meer goede bekenden in de voetbalwereld”, vervolgt de VVV-trainer, die onlangs op de gevoelige plaat werd gezet met De Jong. Dat bleek een storm in een glas water. “Als je bij elkaar komt voor een stichting, worden daar meteen foto’s van gemaakt.”

De vermeende belangstelling uit Rotterdam-Zuid laat Steijn hoe dan ook niet koud. “Natuurlijk streelt het je als je volgens de voetbalkenners één van de mogelijke kandidaten bent. Ik zou liegen als dat niet zo was. Maar er is verder niets. Ik ben helemaal niet benaderd.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login