Nieuws

Stefan de Vrij wacht op Feyenoord

on

Stefan de Vrij is nog altijd in afwachting van een gesprek met de clubleiding van Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers is in het bezit van een contract tot 2014 en gewild door meerdere Engelse topclubs.

Aan een transfer denkt De Vrij evenwel nog niet. “Het is dan wel de transferperiode, maar dat is voor mij niet aan de orde”, aldus de aanvoerder na het duel met AGOVV (0-0) tegen Eredivisie Live. “Ik ben volledig op Feyenoord gefocust.”

De Vrij staat in de belangstelling en verlengde zijn verbintenis tot op heden nog niet. Daar hoeven echter geen conclusies aan verbonden te worden. “We zijn nog niet in gesprek. Ik wacht tot Feyenoord met een voorstel naar mij toekomt, dan pas gaan we praten en onderhandelen.”

De verdediger is niet echt van het kijken naar de lange termijn. “Ik kijk liever naar de kortere termijn. Natuurlijk heb ik wel in mijn hoofd wat ik ongeveer wil. Maar ik ben ook realistisch dat ik weet dat het niet altijd mogelijk is dat het zo gaat.

Wat dat plannetje in zijn hoofd dan precies inhoudt, wil De Vrij niet kwijt. “Dat houd ik liever voor mezelf. Iedere voetballer heeft ambities en gaat ovor het hoogst haalbare. De kwestie is alleen: wanneer ben je klaar voor de volgende stap. Op dit moment voel ik dat nog niet zo, maar ik weet niet wanneer dat moment wel komt.”

De weg omhoog
“Meer ervaring opdoen”, is het doel van De Vrij voor de komende periode bij Feyenoord. “Ik heb dan wel veel wedstrijden gespeeld, maar kan nog altijd constanter en stabieler worden. Ik zie nog genoeg punten om mezelf te verbeteren en dat kan ook bij Feyenoord.”

Met De Vrij sprak Feyenoord nog niet, wel is technisch directeur Martin van Geel er in geslaagd Graziano Pellè definitief vast te leggen. “Dat zijn positieve berichten”, reageert de aanvoerder. “De weg omhoog zijn we een tijdje geleden al ingeslagen, het is goed om te zien dat we op die weg blijven doorgaan.”

Titeldromen
De Vrij richt zich dus nog even op de formatie uit Rotterdam. “Er komt een hele belangrijke periode aan”, doelt hij op de serie wedstrijden tegen Ajax, FC Twente en PSV. Als we die goed doorkomen, kunnen we weer verder kijken.”

“We staan er goed voor en gaan voor het hoogst haalbare. Als iedereen daar in gelooft, is er veel mogelijk. Maar eerst moeten we maar eens kijken hoe de komende periode gaat”, aldus de pas twintigjarige De Vrij.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login