Nieuws

Stefan de Vrij is nagenoeg rond met Manchester United

on

Feyenoord staat op het punt om drie spelers kwijt te raken. Na Bruno Martins Indi en Graziano Pellè vertrekt hoogstwaarschijnlijk ook Stefan de Vrij, die nagenoeg rond is met Manchester United.

De Vrij wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Feyenoord, dat aanvankelijk alleen onderhandelde met SS Lazio. Met de aanstelling van Louis van Gaal bij Manchester United kwam de interesse uit Engeland echter in een stroomversnelling. Volgens Corriere dello Sport is het einde van de transfersaga inmiddels in zicht: De Vrij heeft voor United gekozen.

De Italiaanse krant meldt dat Feyenoord een bedrag van tussen de zeven en tien miljoen krijgt voor De Vrij, een transfersom die Lazio niet op kon of wilde hoesten. Het WK in Brazilië heeft de clubleiding van United er definitief van overtuigd dat De Vrij goed genoeg is voor de Premier League.

Martin van Geel moet door het recente transfernieuws in De Kuip vol aan de bak. Martins Indi en Pellè staan op het punt te verkassen naar respectievelijk FC Porto en Southampton, terwijl het rond Daryl Janmaat ook onrustig blijft. Bovendien staat Jordy Clasie op het lijstje van andere clubs.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140628-153856-56336162.jpg

You must be logged in to post a comment Login