Nieuws

Standbeeld Moulijn morgen tot 18.00u te bezoeken

on

Het standbeeld van Coen Moulijn kan zondag 4 januari aanstaande ook bezocht worden door mensen die niet naar de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Emmen gaan. Feyenoord stelt niet-wedstrijdbezoekers in staat om het beeld van het clubicoon, dat sinds ruim een jaar binnen het stadion aan de Olympiazijde staat, na afloop van het oefenduel te bezoeken. Het is zondag exact vier jaar geleden dat Coen Moulijn op 73-jarige leeftijd overleed.

Degenen die het standbeeld van Moulijn na de wedstrijd willen bezoeken, kunnen zich hiervoor vanaf 16.45 uur melden aan de Olympiazijde (voorplein) van het stadion, ter hoogte van de letters ‘Stadion Feyenoord’. Zij kunnen het stadion (opnieuw) betreden op het moment dat alle bezoekers van de wedstrijd de gelegenheid hebben gekregen De Kuip te verlaten en het stadion leeg is. Pas dan worden de toegangspoorten aan de Olympiazijde heropend. De poorten aan die zijde blijven vervolgens tot uiterlijk 18.00 uur open.

Feyenoord staat voorafgaand en tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Emmen stil bij het overlijden van Moulijn. Voor de wedstrijd legt mevrouw Moulijn samen met de directie van de club een krans bij het standbeeld. Tevens roept Feyenoord alle bezoekers op om in de elfde minuut van de wedstrijd een minuut lang applaus te laten klinken, als eerbetoon aan de legendarische linksbuiten.

Het duel tussen Feyenoord en FC Emmen begint zondag om 14.30 uur. Kaarten zijn voor slechts 7,50 euro per stuk verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6166.PNG

You must be logged in to post a comment Login